Усе, що не було сказано

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Усе, що не було сказано
фр. Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites
Обкладинка українського видання.
Махаон. 2009 рік.
Жанр комедійний роман з елементами детективу та фантастики.
Форма роман
Автор Марк Леві
Мова французька
Написано 2008
Опубліковано 15 травня 2008
Країна  Франція
Переклад 2009 (ISBN 978-966-605-890-7)
перекладач: Віктор Шовкун
Сайт dubaione.ae/content/dubaione/en-ae/programs/26/AllThoseThingsWeNeverSaid.html(англ.)

Усе, що не було сказано (фр. Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites) — восьмий роман французького письменника Марка Леві. Перекладений на понад два десятки мов.

Українське видання[ред. | ред. код]

15 травня 2008 року книгу видало французьке видавництво Робер Лаффон.

Наступного — 2009 року видавництво Махаон-Україна випустило книгу в твердій палітурці в українському перекладі Віктора Шовкуна.

Переклади[ред. | ред. код]

Одразу після видання книги французькою у 2008 році став бестселером. До кінця року роман було видано німецькою та корейською. Впродовж наступного — 2009 року твір було перекладено українською, арабською, в'єтнамською, індонезійською, іспанською, італійською, каталонською, німецькою, португальською, російською, румунською і тайською мовами. В подальшому також побачили світ болгарський, грецький, китайський, латвійський, македонський, нідерландський, польський, турецький та угорський переклади. [1]

Станом на вересень 2013 року роман існує на 24 мовах планети.

Анотація[ред. | ред. код]

За два дні до весілля Джулії зателефонував секретар її батька, Ентоні Уолша. Як вона і думала, батько - блискучий бізнесмен, але закінчений егоїст, з яким вона вже давно практично не спілкується, - не буде присутній на церемонії. Правда, цього разу Ентоні знайшов воістину бездоганний привід: він помер. Джулія мимоволі зауважує трагікомічну сторону того, що сталося: батькові завжди був притаманний особливий дар вриватися в її життя, порушуючи всі плани. В одну мить майбутнє торжество обернулося похоронами. Але це, виявляється, не останній сюрприз, приготований Джулії батьком ... [2]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Іноземні публікації. офіційний сайт Марка Леві ((фр.) та (англ.)) . Архів оригіналу за 15 вересня 2013. Процитовано 30 серпня 2013.
  2. Усе, що не було сказано. Марк Леві. книгарня Є. Архів оригіналу за 15 вересня 2013. Процитовано 30 серпня 2013.