Файл:Вовк із Волл-стріт.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вовк_із_Волл-стріт.jpg(300 × 439 пікселів, розмір файлу: 191 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис Постер фільма «Вовк з Уолл-стріт»
Джерело http://soli.com.ua/2014/02/10/vovk-iz-voll-strit-zavitav-do-ukrajinskyh-kinoteatriv/#.U-VR1_mB1oU
Час створення 2013
Автор зображення Paramount Pictures, Red Granite Pictures
Ліцензія
Це зображення є рекламним плакатом фільму, спортивного або іншого заходу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець фільму (або студія, що зняла фільм), організатор заходу або автор плаката.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Обґрунтування добропорядного використання не вказано назву статті [?]
Опис Рекламний плакат фільму, спортивного або іншого заходу
Джерело http://soli.com.ua/2014/02/10/vovk-iz-voll-strit-zavitav-do-ukrajinskyh-kinoteatriv/#.U-VR1_mB1oU
Мета використання

Це зображення дає наочне уявлення про візуальну стилістику фільму, яке неможливо отримати з текстового опису, і без якого стаття про фільм не може вважатися повною. Це зображення не обмежує власників авторських прав в можливості отримувати вигоду з продажу зображення в його оригінальному надрукованому вигляді. Розмір зображення багаторазово зменшено порівняно з оригіналом, тому друк даного зображення не може зрівнятися з оригіналом за якістю. Зображення було спеціально призначене правовласником для широкого розповсюдження в цілях рекламування фільму. Використання зображення відповідає прийнятим у Вікіпедії критеріям добропорядного використання. Зображення також використовується на великій кількості інших сайтів.

Замінність

Еквівалентне вільне зображення не існує та не може бути створене, оскільки твір та персонажі є об'єктом авторського права.

Обсяг використаного матеріалу Усе зображення
Низька роздільність?

Зображення завантажене в низькій роздільності, достатній для енциклопедичних цілей

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:21, 8 серпня 2014Мініатюра для версії від 23:21, 8 серпня 2014300 × 439 (191 КБ)Hikaro (обговорення | внесок)Зменшено роздільність.
23:09, 8 серпня 2014Мініатюра для версії від 23:09, 8 серпня 2014604 × 883 (163 КБ)Hikaro (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Постер фільма «Вовк із Волл-стріт» |Автор=Paramount Pictures, Red Granite Pictures |Джерело=http://soli.com.ua/2014/02/10/vovk-iz-voll-strit-zavitav-do-ukrajinskyh-kinoteatriv/#....

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані