Файл:Горокракс.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Горокракс.jpg(300 × 300 пікселів, розмір файлу: 24 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Горокракс» [?]
Опис Рекламний плакат фільму, спортивного або іншого заходу
Мета використання

Для ілюстрації статті про фільм чи захід. Допомагає ідентифікувати об'єкт статті

Замінність

Еквівалентне вільне зображення не існує

Обсяг використаного матеріалу Усе зображення
Низька роздільність?

Зображення завантажене в низькій роздільності, достатній для енциклопедичних цілей

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є рекламним плакатом фільму, спортивного або іншого заходу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець фільму (або студія, що зняла фільм), організатор заходу або автор плаката.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Copyrighted

Це зображення є окремим кадром з кінофільму або телепередачі, захищених авторським правом. Найімовірніше, авторськими правами на це зображення володіє компанія або корпорація, що зняла цей фільм або передачу, а також актори, що потрапляють у кадр. Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення низької якості на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах в США. Використання таких зображень може бути кваліфіковане як добропорядне (Fair use) відповідно до закону про авторське право США. Інше використання таких зображень може стати порушенням авторського права.


Увага! Перевірте, будь ласка, чи перебуває фільм у суспільному надбанні; якщо так, то шаблон доречно замінити на {{PD-old}}.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:36, 29 червня 2009Мініатюра для версії від 09:36, 29 червня 2009300 × 300 (24 КБ)VicktoR (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=Горокракси |Опис=Горокракси |Автор=VicktoR |Джерело=Internet |Час створення=09:34 29.06.2009 |Ліцензія= }}

Така сторінка використовує цей файл: