Файл:Канадські військові інструктори сертифікували ще 7 українських сержантів-саперів (32303597784).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2022 × 1188 пікселів, розмір файлу: 185 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис

у Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що у Кам’янець-Подільському, завершено третій двотижневий курс підготовки молодших командирів, який проводили військовослужбовці Збройних сил Канади. 7 військових саперів, які здобували кваліфікацію інструкторів, отримали сертифікати про завершення підготовки та відповідний фаховий рівень. Слід відзначити, що 3 військовослужбовця Центру розмінування, які вже мають відповідну підготовку, під час проведення даного курсу виступили в ролі інструкторів. У церемонії вручення сертифікатів про завершення курсів взяли участь заступник начальника Центру розмінування підполковник Олег Гаврилюк та командир об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади майор Девід Амундсен. Як зазначив у своєму виступі підполковник Олег Гаврилюк, досвід участі особового складу Центру в антитерористичній операції не дав можливості залишити поза увагою роботу щодо подальшої професіоналізації сержантського складу. – Вже зараз можу впевнено сказати, що сьогоднішній сержант це справжній професіонал, людина яка володіє насамперед життєвим та бойовим досвідом, надійний помічник та товариш під час виконання будь-якого завдання, – наголосив підполковник Олег Гаврилюк. – Іініціатива проведення курсу підготовки молодших командирів канадськими колегами, в Центрі розмінування всіляко заохочувалась та підтримувалась. Влада сержанта повинна бути вагомою і авторитетною, вона має будуватися на особистій підготовці, лідерських якостях та професійних знаннях. Досягти цих високих стандартів вже сьогодні нам допомагають досвідчені військові інструктори з Канади, за що ми їм безмежно вдячні, – додав офіцер.

Напередодні, 10 військовослужбовців Центру розмінування успішно закінчили курс “Підготовки інструкторського складу з метою відповідності стандартам НАТО”. Таким чином, віднині ці інструктори вже самостійно можуть організовувати та проводити за високими натівськими стандартами курси з протидії саморобним вибуховим пристроям з особовим складом Збройних Сил України, інших міністерств та відомств.
Час створення
Джерело Канадські військові інструктори сертифікували ще 7 українських сержантів-саперів
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.
Це зображення початково було завантажене користувачем Ministry of Defense of Ukraine на Flickr за посиланням https://flickr.com/photos/140624011@N02/32303597784. 11 березня 2017 його переглянув робот FlickreviewR і підтвердив, що зображення ліцензоване згідно з умовами cc-by-sa-2.0.

11 березня 2017

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Якесь значення без елемента на сайті Вікідані

Sony Alpha 390 англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний03:27, 11 березня 2017Мініатюра для версії від 03:27, 11 березня 20172022 × 1188 (185 КБ)TmTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані