Файл:НДУ 3 Волков Олександр Михайлович.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

НДУ_3_Волков_Олександр_Михайлович.jpg(150 × 200 пікселів, розмір файлу: 6 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Волков Олександр Михайлович, народний депутат України III, IV, VII скликань
Час створення
Джерело Портал відкритих даних Верховної Ради України: Набір відкритих даних «Фотографії народних депутатів України (III скликання)»; image proper
Автор Верховна Рада України
Інші версії

Ліцензування



Відповідно до статті 10¹ Закону України «Про доступ до публічної інформації» будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, у тому числі в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту, публічну інформацію у формі відкритих даних з обов'язковим посиланням на джерело отримання такої інформації.

© Власник авторських прав на цей файл дозволяє використовувати файл для будь-яких цілей, при умові збереження інформації про власника авторських прав. Дозволяється розповсюдження цього файлу, створення похідних робіт, а також комерційне та будь-яке інше використання.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний21:36, 11 серпня 2022Мініатюра для версії від 21:36, 11 серпня 2022150 × 200 (6 КБ)AHbotuploaded from Verkhovna Rada of Ukraine open data portal

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані