Файл:Польовий вихід курсантів випускного курсу факультету підготовки спеціалістів ВДВ (32957180640) (cropped).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1557 × 1169 пікселів, розмір файлу: 591 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис

На військовому полігоні «Чорноморський», що на Одещині, триває польовий вихід курсантів випускного курсу факультету підготовки спеціалістів Високомобільних десантних військ. Майбутні офіцери-десантники вдосконалюють командні навички, під час проведення тактико-спеціальних і тактичних навчань, демонструють вміння водити бойові машини, стріляти зі стрілецької зброї, здатність управляти підрозділами на полі бою. Військові викладачі намагаються створити всі умови для успішного складання кусантами-випускниками державних іспитів, підготувати майбутніх командирів підрозділів ВДВ до виконання свої функціональних обов’язків у військах. В польових умовах особливу увагу майбутніх офіцерів-десантників звернуто на відпрацювання питань пов’язаних з веденням рейдових та наступальних дій, виконання ситуаційних завдань пов’язаних з контрзасадними діями, під час атаки переважаючих сил супротивника, ведення розвідки мінно-вибухових і невибухових загороджень на шляхах руху підрозділів, а також вміння діяти в обороні. В ході комплексних занять, перевіряються моральні і фізичні якості випускників, їх індивідуальна підготовка. По завершенню польового виходу старшокурсникам належить скласти атестаційні іспити з військово-спеціальних дисциплін, які включаєють в себе тактичні, тактико-спеціальні та загальновійськові предмети. Так, профільними для факультету підготовки спеціалістів Високомобільних десантних військ є дисципліни: управління діями підрозділів ВДВ; повітряно-десантна, вогнева та фізична підготовка, а також експлуатація та водіння бойових машин. За словами начальника кафедри управління діями підрозділів Високомобільних десантних військ полковника Вадима Клименка, змодельовані ситуації ведення рейдових та маневрених дій, наступального бою з висуванням із глибини наближені до бойових, з врахуванням досвіду антитерористичної операції. Все це надає можливість побачити як діють в різних ситуаціях майбутні офіцери-десантники. При цьому особлива увага звертається на управління підрозділами безпосереднього підпорядкування разом з приданими підрозділами, а також спроможність діяти самостійно, у відриві від основних сил. - Досвід проведення антитерористичної операції показує, що саме від рішучих, активних й грамотних дій командирів, їх вміння впливати на ситуацію - залежить успіх у бою, - підкреслив офіцер.

Фото: Сергій Даниленко
Час створення
Джерело Польовий вихід курсантів випускного курсу факультету підготовки спеціалістів ВДВ
Автор Ministry of Defense of Ukraine
Інші версії
image extraction process
Цей файл вирізано з іншого зображення
: Польовий вихід курсантів випускного курсу факультету підготовки спеціалістів ВДВ (32957180640).jpg
original file

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Якесь значення без елемента на сайті Вікідані

Canon EOS 70D англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:18, 16 серпня 2018Мініатюра для версії від 00:18, 16 серпня 20181557 × 1169 (591 КБ)VoidWandererFile:Польовий вихід курсантів випускного курсу факультету підготовки спеціалістів ВДВ (32957180640).jpg cropped 19 % horizontally, 8 % vertically using CropTool with precise mode.

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані