Файл:Театр на Подолі.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2014 × 2015 пікселів, розмір файлу: 820 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Main stage of the Theatre on Podil, nominated for the Mies van der Rohe Award. Andriyivskyy Descent, Kyiv, Ukraine.
Español: Edificio del escenario principal del Teatro de Podil, calle Bajada Andriyivskyy, Kyiv, Ucrania.
Русский: Главная сцена Театра на Подоле, была номинирована на архитектурную премию "Mies van der Rohe Award". Андреевский спуск, Киев, Украина.
Українська: Головна сцена «Театру на Подолі».

Трохи більше ніж 30 років назад Андріївський узвіз був зовсім іншою вулицею. Тут не було театрів і ресторанчиків, не продавалися сувеніри, і не писалися картини, не працювали музеї, і галереї, і вже точно ніхто не зміг би назвати його серцем Києва, хіба жартома. Однак 1987 року другим культурним місцем вулиці став театр на Подолі з молодим прогресивним андеграундним колективом. Другим, бо першим був напівзруйнований замок Річарда, що так вабив мистецьку молодь своїм духом розпаду і легендами про привидів. Але з приходом театру все змінилося. Сьогодні Андріївський узвіз – улюблена вулиця туристів і киян. Тут продаються найромантичніші речі, тут найкращі краєвиди на Київ і Дніпро, тут по-особливому смакує українська кухня і саме тут складають найромантичніші містичні історії.Театр оснащено 2 спеціальними екранами, 6 відеопроекторами, з якими працюють унікальні рухомі жорсткі куліси, проекційні екрани та підлога. Це дозволяє працювати без матеріальної декорації. Є дві накладні сцени: англійське поворотне коло і конструкція, що змінює кут нахилу поверхні до 90 градусів. Спеціальна акустична система забезпечує потужний та абсолютно однаковий звук для кожного місця у залі. Один із найсучасніших у світі звукових пультів дозволяє озвучити два повних симфонічних оркестри. Освітлювальний цех налічує понад 150 приборів різного типу. Театр працює з голографічною плівкою та сіткою. А також має машини-генератори: диму, туману, вітру, снігу і навіть дощу. 5D ефект забезпечує спеціальна установка з розпилення запахів.

Театр доступний для людей з інвалідністю, вистави перекладаються мовою жестів, працює аудіодескрипція (спеціальний опис для незрячих чи слабозорих), є опція ігрової кімнати, де проходять театральні майстер-класи, якою можуть скористатися батьки, що прийшли на виставу з дітьми. Андріївський узвіз, Київ, Україна.
Час створення
Джерело https://www.facebook.com/TeatrnaPodoli/posts/3314465458661047
Автор Михайло Погарцев.
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)

Architect:

VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2021081310003954.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2021081310003954
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Photographer:

VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2021081410003425.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2021081410003425
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Оцінка

Featured зображення

Вікісховище

Це вибране зображення у Вікісховищі (Вибрані зображення) і є визнаним одним з найкращих зображень.

Якщо у вас є зображення подібної якості, яке може бути опубліковане під відповідною ліцензією авторського права, неодмінно завантажте його, виберіть ліцензію, і висуньте його.

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.

Підписи

Театр на Подолі – приклад європейського театру, в якому мінімалізм поєднано з технологіями. Нова сцена відповідає найсучаснішим світовим вимогам. На сьогоднішній день це перший і єдиний завершений проект модерного театру незалежної України.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:26, 11 серпня 2021Мініатюра для версії від 20:26, 11 серпня 20212014 × 2015 (820 КБ)Olha UsUploaded a work by Михайло Погарцев. from https://www.facebook.com/TeatrnaPodoli/posts/3314465458661047 with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані