Файл:Харківський університет. Xarkivśkyj universytet.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Харківський_університет._Xarkivśkyj_universytet.jpg(700 × 431 пікселів, розмір файлу: 124 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Харківський університет - Старий корпус. На передньому плані одна із вхідних брам.
Час створення 1910-ті роки
date QS:P,+1910-00-00T00:00:00Z/8
Джерело [1]
Автор НевідомийUnknown author
Інші версії

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:38, 11 листопада 2012Мініатюра для версії від 09:38, 11 листопада 2012700 × 431 (124 КБ)Zozula{{Information |Description ={{uk|1=Харківський університет - Старий корпус. На передньому плані одна із вхідних брам.}} |Source =[http://www.liveinternet.ru/journalshowcomme...