Файл:BDA Aerial.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1600 × 758 пікселів, розмір файлу: 231 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: Aerial view of Bermuda looking west — St David's and St George's are in the foreground
Час створення 18 січня 2007 (дата завантаження оригінального файлу)
Джерело (Original text: © Ministry of Tourism & Transport, Bermuda)
Автор

JGHowes.

Original uploader was JGHowes at en.wikipedia

Ліцензування

© Власник авторських прав на цей файл, Bermuda Ministry of Tourism & Transport, дозволяє використовувати файл для будь-яких цілей, при умові збереження інформації про власника авторських прав. Дозволяється розповсюдження цього файлу, створення похідних робіт, а також комерційне та будь-яке інше використання.
Зазначення авторства:
Bermuda Ministry of Tourism & Transport

VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2007042010015739.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007042010015739
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Журнал завантажень локального файлу

Перенесено з en.wikipedia на Вікісховище користувачем Isthmus за допомогою CommonsHelper. All following user names refer to en.wikipedia.

  • 2007-01-18 21:21 JGHowes 1600×758× (236049 bytes) Aerial view of Bermuda - Photo by Ministry of Tourism & Transport {{attribution|Bermuda Ministry of Tourism & Transport}}

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

236 049 байт

758 піксель

1600 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний08:13, 4 квітня 2009Мініатюра для версії від 08:13, 4 квітня 20091600 × 758 (231 КБ)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|<div style="float: right">100px</div>Aerial view of en:Bermuda}

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані