Файл:BM Triton DPSU.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

BM_Triton_DPSU.jpg(224 × 169 пікселів, розмір файлу: 32 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: 24 травня Комісар Митної та прикордонної служби США Гіл Керліковські відвідав 10-ий мобільний прикордонний загін в Бортничах, де знаходиться найбільш підготовлений та найкраще оснащений мобільний підрозділ Державної прикордонної служби України. Прикордонники продемонстрували свої можливості кількома показовими вправами та ознайомили з матеріально-технічною базою підрозділу, що безпосередньо вказує на позитивний вплив та доводить результативність спільних зусиль і співпраці з Митною та прикордонною службою США. Серед усього Комісару були представлені броньовані автомобілі та тепловізори, надані в рамках програми технічної допомоги Відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні, а також інша спецтехніка, зокрема, наземні радіолокаційні платформи, всюдиходи і детектори радіоактивного випромінювання. 10-ий мобільний прикордонний загін являється підрозділом Державної прикордонної служби України, якому американські партнери і надалі надаватимуть допомогу в розвитку, оснащенні та навчанні з метою зміцнення кордонів України.
Час створення
Джерело
image extraction process
Цей файл вирізано з іншого зображення
: State Border Guard Service of Ukraine 10th Mobile Detachment Volkswagen Amarok BM Triton.jpg
original file
Автор U.S. Embassy Kyiv Ukraine

Ліцензування

Public domain This image is a work of a United States Department of State employee, taken or made as part of that person's official duties. As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain per 17 U.S.C. § 101 and § 105 and the Department Copyright Information.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

32 910 байт

169 піксель

224 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:07, 4 червня 2016Мініатюра для версії від 19:07, 4 червня 2016224 × 169 (32 КБ)ZinnsoldatUser created page with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані