Файл:Crew of STS-107, official photo.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(4096 × 3277 пікселів, розмір файлу: 3,54 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Вікіпедія

 Це вибране зображення у Вікіпедії мовою: англійська (Featured pictures) і є визнаним одним з найкращих зображень.

Якщо ви вважаєте, що цей файл повинен бути вибраним у Вікісховищі, не соромтеся висувати його.
Якщо у вас є зображення подібної якості, яке може бути опубліковане під відповідною ліцензією авторського права, неодмінно завантажте його, виберіть ліцензію, і висуньте його.

Опис файлу

Опис
English: The crew of the final ill-fated flight of the Space Shuttle Columbia, mission STS-107, in October 2001.

This is the official crew photograph from mission STS-107 on the Space Shuttle Columbia. From left to right are mission specialist David Brown, commander Rick Husband, mission specialist Laurel Clark, mission specialist Kalpana Chawla, mission specialist Michael Anderson, pilot William McCool, and Israeli payload specialist Ilan Ramon.

All were killed when the shuttle disintegrated over Texas in February 2003.
Час створення Сфотографовано: жовтень 2001
Джерело

http://www.spaceflight.nasa.gov/

Автор NASA
Це зображення або відео внесене у каталог одного з центрів Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (NASA)під фото ID: STS107-S-002.

Це не тег авторських прав. Дійсна ліцензія має додаватись до цього тегу.
Інші мови:
Це зображення або відео внесене у каталог Космічного центру Ліндона Джонсона Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (NASA)під фото ID: GPN-2003-00070 ТА альтернативним ID: LG-2002-0101-JSC.

Це не тег авторських прав. Дійсна ліцензія має додаватись до цього тегу.

Ліцензування

Public domain Цей файл перебуває у суспільному надбанні, оскільки він був створений NASA (Національним управлінням з аеронавтики і дослідження космічного простору). Згідно з політикою NASA стосовно авторського права, «матеріали NASA не захищаються авторським правом, якщо не вказано протилежне». (Див. Template:PD-USGov, сторінку політики NASA стосовно авторського права, або політику використання зображень JPL.)
Попередження:
Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.
Анотації
InfoField
Це зображення має анотації: Переглянути анотації на Вікісховищі

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний15:18, 13 травня 2006Мініатюра для версії від 15:18, 13 травня 20064096 × 3277 (3,54 МБ)Tom{{Information| |Description=Crew of the final ill-fated flight of the Space Shuttle ''Columbia'', mission STS-107. |Source=http://www.af.mil/shared/media/photodb/photos/030201-F-9999G-001.jpg |Date=N/A |Author=N/

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані