Файл:Declaration of independence of Azerbaijan in Azerbaijani.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(563 × 700 пікселів, розмір файлу: 127 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: Declaration of independence of Azerbaijan, sighned in 28 May 1918 in Tiflis. In Azerbaijani language with Arabic alphabet.
Русский: Декларация Независимости АДР
Час створення
Джерело http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Proclamation_de_l%60independance_de_l%60Azerbaidjan_(arabic).jpg
Автор Hasan bey Agayev, Fatali khan Khoyski, Nesib bəy Yusifbeyli, Camo bey Hajinski, Şefi bey Rustambeyli, Nariman bey Narimanbeyov, Cavad Melik-Yeqanov, Mustafa Mahmudov.
Public domain
Ця робота не охороняється авторським правом відповідно до закону закону Азербайджанської Республіки «Про авторські права і суміжні права» № 115-IQ від 5 червня 1996 року; це зображення знаходиться в суспільному надбанні у всому світі.

Стаття 5. Об'єкт авторського права

3. Авторське право не поширюється на ідеї, методи, процеси, системи, засоби, концепції, відкриття або факти.

Стаття 7. Роботи, що не є об'єктами авторського права

Не є об'єктами авторського права
a) офіційні документи (закони, судові рішення, інші тексти законодавчого, адміністративного або судового характеру), а також їх офіційні переклади;
б) державні символи та знаки (прапори, герби, гімни, ордени, грошові знаки або інші державні символи та знаки);
в) витвори народного мистетства;
г) повідомлення про події та факти, що мають інформаційний характер.

Коментар: відповідно до міждержавних та міжнародних угод Азербайджан є правонаступником Азербайджанської Демократичної Республіки та Азербайджанської Радянської Соціалістичної Республіки; тому цей шаблон-ліцензія може бути використаний також для офіційних символів та документів АДР та Азербайджанської РСР.

Увага: цей шаблон-ліцензія не може бути використаний для проектів офіційних символів та документів, які можуть охоронятися авторським правом.

azərbaycanca  English  македонски  русский  українська  中文  +/−

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

28 травня 1918Григоріанський

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:26, 7 березня 2015Мініатюра для версії від 23:26, 7 березня 2015563 × 700 (127 КБ)SamralDeclaration_of_independence_of_Azerbaijan_in_Azerbaijani
16:30, 11 березня 2012Мініатюра для версії від 16:30, 11 березня 2012323 × 422 (72 КБ)Interfase{{Information |Description ={{en|1=Declaration of independence of Azerbaijan, sighned in 28 May 1912 in Tiflis. In Azerbaijani language with Arabic alphabet.}} |Source =http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Proclamation_d...

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані