Файл:Denis Maydanov viki.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(892 × 1173 пікселів, розмір файлу: 160 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Российский автор-исполнитель песен, композитор, поэт Денис Майданов
Час створення
Джерело The uploader on Wikimedia Commons received this from the author/copyright holder.
Автор Пётр Аникин
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2017082310014717.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2017082310014717
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Інші версії
image extraction process
Цей файл вирізано з іншого зображення
: Denis Maydanov 2013.jpg
original file

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Зазначення авторства: Пётр Аникин
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.
GNU head Дозволяється копіювати, розповсюджувати та/або модифікувати цей документ на умовах ліцензії GNU FDL версії 1.2 або більш пізньої, виданої Фондом вільного програмного забезпечення, без незмінних розділів, без текстів, які розміщені на першій та останній обкладинці. Копія ліцензії знаходиться у розділі GNU Free Documentation License.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Denis Maydanov англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:50, 30 серпня 2017Мініатюра для версії від 09:50, 30 серпня 2017892 × 1173 (160 КБ)ShinePhantomCropped 30 % horizontally and 28 % vertically using CropTool with lossless mode.
19:13, 28 серпня 2017Мініатюра для версії від 19:13, 28 серпня 20171267 × 1620 (263 КБ)Dogad75User created page with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані