Файл:Diane Cilento with Peter Finch.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1000 × 727 пікселів, розмір файлу: 105 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Diane Cilento with Peter Finch. Photographed in London during the making of the film 'Passage Home' (released in 1955).
Час створення
Джерело [1]; Flickr
Автор
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
This image, which was originally posted to Flickr, was uploaded to Commons using Flickr upload bot on 25 лютого 2009, 16:35 by Meisam. On that date, it was confirmed to be tagged as no known copyright restrictions.
Інші версії


Це зображення взяте зі сховища Flickr. Цей файл має мітку «без відомих обмежень авторського права», оскільки є одна або більше таких причин:
  1. об'єкт перебуває у суспільному надбанні, оскільки термін дії авторського права закінчився;
  2. об'єкт був переданий у суспільне надбання з інших причин, таких як відмова від дотримання певних формальностей або умов;
  3. організація має авторське право, але не цікавиться здійсненням контролю;
  4. організація має законні права, достатні для того, щоб дозволити іншим використання роботи без обмежень.

Більш докладну інформацію можна знайти за посиланням https://flickr.com/commons/usage/


Будь ласка, додайте додаткові теги авторського права для цього зображення, якщо володієте відповідною інформацією про статус цього файлу. Для отримання додаткової інформації див. Вікісховище:Ліцензування.
Public domain
Це зображення має австралійське походження і зараз перебуває у суспільному надбанні, оскільки термін дії авторських прав на нього завершився. Відповідно до Інформаційного бюлетеня ACC G023v19 (Тривалість копірайту) [http://www.copyright.org.au/ Австралійської ради з копірайту (ACC) за (січень 2019)].
Тип матеріалу Термін дії копірайту завершився, якщо...
 А  Фотографії чи інші твори, опубліковані анонімно, під псевдонімом чи якщо автор невідомий: виконані чи опубліковані до 1 січня 1955
 Б  Фотографії (за винятком А): виконані до 1 січня 1955
 В  Художні твори (за винятком А і Б): творець помер до 1 січня 1955
 Г  Опубліковані видання1 (за винятком А і Б): вперше опубліковані понад 25 років тому
 Д  Фотографії та гравюри у власності2 уряду Союзу або штату: виконані або опубліковані понад 50 років тому і до 1 травня 1969

1 означає друкарське компонування і макет опублікованого твору. Напр., газетний папір.
2 власність означає, що уряд є правовласником, і в іншому випадку залишався б правовласником, але досяг якоїсь іншої домовленості з творцем.


При використанні цього шаблону, будь ласка, надайте інформацію про те, де саме це зображення було опубліковано вперше, і хто є його творцем.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
العربية  català  Deutsch  English  español  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenščina  Tok Pisin  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−
Australia
Australia

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний16:55, 25 лютого 2009Мініатюра для версії від 16:55, 25 лютого 20091000 × 727 (105 КБ)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/32605636@N06/3307087377 using Flickr upload bot

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані