Файл:Django useradmin.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(980 × 2073 пікселів, розмір файлу: 149 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Screenshot of the Django admin interface for modifying a user.
Час створення
Джерело Власна робота
Автор Wilson Miner and others.

Ліцензування

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

Авторські права © Автор

Поширення і використання у формі вихідного коду чи в бінарній формі, з модифікаціями чи без них, дозволяються за умови відповідності таким умовам:

  1. При поширенні у формі вихідного коду треба відтворити повідомлення вище, цей список умов, і відмову від відповідальності, що йде нижче.
  2. при поширенні у формі бінарного файлу, треба відтворити повідомлення вище, цей список умов і відмову від відповідальності, що йде нижче, в документації та/або інших матеріалах, що йтимуть разом з копією цього ПЗ.
  3. Ані ім'я автора, ані імена тих, хто робив внесок, не можуть використовуватись для підтримки чи просування продуктів, створених на основі цього програмного забезпечення, без попередньої однозначної письмової згоди.

Це програмне забезпечення надано автором і його творцями «таким, яким воно є», і автор відмовляє у наданні будь-якої формальної чи неформальної гарантії, включно, але не виключно з неформальними гарантіями товарності чи прийнятності для використання в будь-яких конкретних цілях. У жодному разі автора і творців не можна вважати юридично відповідальними за будь-яку пряму, непряму, випадкову, цілеспрямовану, зразкову чи наслідкову шкоду (включно, але не виключно з отриманням товарів-замінників; втратою використання, даних, або прибутків; або ж бізнесовим втручанням), незалежно від того, яким чином її було заподіяно, і незалежно від теорії відповідальності, чи то контракт, чи чітке зобов'язання, чи делікт (включно з недбалістю або чимось подібним), що виникають внаслідок будь-якого способу використання цього програмного забезпечення, навіть якщо було отримано попередження про можливість такої шкоди.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний22:57, 20 липня 2016Мініатюра для версії від 22:57, 20 липня 2016980 × 2073 (149 КБ)MaćkoDjango updated to version 1.9.8.
18:51, 8 липня 2015Мініатюра для версії від 18:51, 8 липня 2015800 × 1220 (94 КБ)CmdrjamesonCompressed with pngout. Reduced by 43kB (31% decrease).
23:39, 22 серпня 2008Мініатюра для версії від 23:39, 22 серпня 2008800 × 1220 (137 КБ)Brandonchange title
23:30, 22 серпня 2008Мініатюра для версії від 23:30, 22 серпня 2008800 × 1220 (136 КБ)Brandon{{Information |Description={{en|1=Screenshot of the Django admin interface for modifying a user.}} |Source=Self made. |Author=[http://www.wilsonminer.com/ Wilson Miner] and others. |Date=2005-07-16 |Permission= |other_versions= }} {{Free screenshot|templa

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: