Файл:Flag of Eritrea (1952-1961).svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 750 × 500 пікселів, розмір файлу: 11 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
አማርኛ: የኤርትራ ሰንደቅ ዓላማ 1952-1995
العربية: علم إريتريا 1952-1962
English: Flag of Eritrea, 1952 to 1995
Esperanto: Flago de Eritreo, 1952 ĝis 1995
ትግርኛ: ባንደራ ኤርትራ 1952-1995 ‎ዓ/ም
Час створення 2008-05-01дата завантаження оригінального файлуon English Wikipedia)
Джерело Власна робота
Автор

Orange Tuesday (talk)

Original uploader was Orange Tuesday at en.wikipedia
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain This work is in the public domain in Ethiopia because its copyright protection has expired or it is exempted from copyright by virtue of the Proclamation No. 410/2004 on Copyright and Neighboring Rights Protection, enacted 2004 (details). The work meets one of the following criteria:
  • It is an anonymous, pseudonymous or posthumous work and 50 years have passed since the date of its publication
  • It is a collective or audiovisual work and 50 years have passed since the date of its publication
  • It is a photographic work, and 25 years have passed since the date of its creation (or publication, whatever date is the latest)
  • It is another kind of work, and 50 years have passed since the year of death of the author (or last-surviving author)
  • It is "any official text of a legislative, administrative or of legal nature, as well as official translations thereof"
Copyright notes

Copyright notes
За циркуляром США 38а, такі країни не є учасницями Бернської конвенції чи будь-якого іншого договору про авторське право зі Сполученими Штатами:
  • Еритрея, Ефіопія, Ірак, Іран, Маршаллові острови, Палау, Південний Судан, Сомалі, Сомаліленд і Східний Тимор.

Як такі, твори, опубліковані громадянами цих країн у цих країнах, зазвичай не підлягають захисту авторських прав за межами цих країн. Отже, такі твори можуть бути загальнодоступними у більшості інших країн світу.

Однак:

  • Роботи, опубліковані в цих країнах громадянами або постійними резидентами інших країн, які підписали Бернську конвенцію або будь-який інший договір про авторське право, як і раніше будуть захищені у своїй країні та на міжнародному рівні, а також на місцевому рівні місцевим законодавством про авторське право.
  • Аналогічно, твори, опубліковані за межами цих країн протягом 30 днів після публікації в цих країнах, також зазвичай підлягають охороні в іноземній країні публікації. Якщо твори, на які поширюється авторське право, перебувають за межами цих країн, термін такого захисту авторських прав може перевищувати термін авторського права всередині них.
  • Неопубліковані твори з цих країн можуть бути повністю захищені авторським правом.
  • Робота з однієї з цих країн може бути захищена авторським правом у Сполучених Штатах відповідно до URAA, якщо країна виходу твору укладає договір про авторське право або угоду зі Сполученими Штатами, і твір все ще має авторське право у своїй країні.

Ефіопія прийняла закон про захист авторських прав, опублікований в Офіційному віснику (неофіційний англійський переклад ВОІВ), який набув чинності 19 липня 2004 року.
Це зображення не захищається авторським правом, тому що є тривіальним, не несе художньої цінності, складається тільки із загальновідомих елементів, які не мають автора.
Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.
SVG розвиток
InfoField
 
Вихідний код цього SVG-файлу правильний.
 
Це векторне зображення було створено з допомогою Inkscape.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Flag of Eritrea (1952-1961)

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний10:51, 4 березня 2009Мініатюра для версії від 10:51, 4 березня 2009750 × 500 (11 КБ)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|Flag of Eritrea, 1952 to 1962}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transf

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.