Файл:Flag of Saratov.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 1500 × 1000 пікселів, розмір файлу: 430 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Флаг города Саратова.
English: Flag of Saratov City
Час створення
Джерело

Власна робота based on Решение Саратовской городской Думы о Положении о флаге города Саратова

 
This vector image includes elements that have been taken or adapted from this file:
Coat of Arms of Saratov.svg.
Автор Kaidor
Інші версії
SVG розвиток
InfoField
 
Вихідний код цього SVG-файлу правильний.
 
Це векторне зображення було створено з допомогою Inkscape, or with something else.

Ліцензування

Public domain
Ця робота не є об'єктом авторського права відповідно до частини четвертої статті 1259 Цивільного кодексу Російської федерації № 230-ФЗ від 18 грудня 2006 року.

Не є об'єктами авторського права:

  • офіційні документи державних органів і органів місцевого самоуправління муніципальних утворень, в тому числі закони, інші нормативні акти, судові рішення, інші матеріали законодавчого, адміністративного та судового характеру, офіційні документи міжнародних організацій, а також їх офіційні переклади;
  • державні символи і знаки (прапори, герби, ордени, грошові знаки і тому подібне), а також символи і знаки муніципальних утворень;
  • твори народної творчості (фольклор), що не мають конкретних авторів;
  • повідомлення про події і факти, що мають виключно інформаційний характер (щоденні новини, телевізійні програми, розклад руху транспортних засобів і тому подібне).

Коментар – Цей шаблон може бути застосованим до офіційних документів, державних символів та знаків Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки та Союзу Радянських Соціалістичних Республік (союзного рівня[1]).

Попередження – Цей шаблон не повинен застосовуватись до проектів офіційних документів, пропозицій офіційних символів та знаків, які можуть охоронятись авторським правом.

Попередження – Цей російський офіційний документ, державний символ або знак (в основному поштові марки, монети і банкноти) можуть включати один або більше елементів, що можуть охоронятись авторським правом у випадку розділення із цим документом, символом або знаком. У таких випадках, ця робота не є об'єктом авторського права, у протилежних є цілковито але, у той же час, вилучення окремого фрагменту з цієї роботи може бути порушенням авторського права. Наприклад, найменування і назва країни повинні бути збережені на поштових марках.


  1. Офіційні документи, державні символи та знаки 14 інших радянських республік є об'єктами права їх правонаступників. Див. відповідні позначки ліцензій.
Я, власник авторських прав на цей твір, добровільно публікую його на умовах такої ліцензії:
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.

Підписи

Прапор Саратова

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:38, 23 червня 2022Мініатюра для версії від 19:38, 23 червня 20221500 × 1000 (430 КБ)HapHaxionreduce file size
17:47, 22 січня 2016Мініатюра для версії від 17:47, 22 січня 20161500 × 1000 (615 КБ)KaidorUser created page with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані