Файл:Garibaldi Washington Square Park.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(966 × 1290 пікселів, розмір файлу: 525 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Giuseppe Garibaldi statue in Washington Square Park, Lower Manhattan borough of New York, USA.
Час створення 10/7/2005
Джерело en.wiki
Автор Uris

Ліцензування

Авторські права © Uris

Поширення і використання у формі вихідного коду чи в бінарній формі, з модифікаціями чи без них, дозволяються за умови відповідності таким умовам:

  1. При поширенні у формі вихідного коду треба відтворити повідомлення вище, цей список умов, і відмову від відповідальності, що йде нижче.
  2. при поширенні у формі бінарного файлу, треба відтворити повідомлення вище, цей список умов і відмову від відповідальності, що йде нижче, в документації та/або інших матеріалах, що йтимуть разом з копією цього ПЗ.
  3. Ані ім'я Uris, ані імена тих, хто робив внесок, не можуть використовуватись для підтримки чи просування продуктів, створених на основі цього програмного забезпечення, без попередньої однозначної письмової згоди.

Це програмне забезпечення надано Uris «таким, яким воно є», і автор відмовляє у наданні будь-якої формальної чи неформальної гарантії, включно, але не виключно з неформальними гарантіями товарності чи прийнятності для використання в будь-яких конкретних цілях. У жодному разі Uris не можна вважати юридично відповідальними за будь-яку пряму, непряму, випадкову, цілеспрямовану, зразкову чи наслідкову шкоду (включно, але не виключно з отриманням товарів-замінників; втратою використання, даних, або прибутків; або ж бізнесовим втручанням), незалежно від того, яким чином її було заподіяно, і незалежно від теорії відповідальності, чи то контракт, чи чітке зобов'язання, чи делікт (включно з недбалістю або чимось подібним), що виникають внаслідок будь-якого способу використання цього програмного забезпечення, навіть якщо було отримано попередження про можливість такої шкоди.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Giuseppe Garibaldi англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний13:59, 6 листопада 2005Мініатюра для версії від 13:59, 6 листопада 2005966 × 1290 (525 КБ)HellispFrom en.wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Garibaldi_Washington_Square_Park.jpg Giuseppe Garibaldi statue in Washington Square Park, Lower Manhattan borough of New York, New York. Photograph taken June 10, 2005. <small>This phot

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані