Файл:Genomics GTL Program Payoffs.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Genomics_GTL_Program_Payoffs.jpg(750 × 563 пікселів, розмір файлу: 501 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Image extracted 14 May 2007 from the http://genomics.energy.gov website from the U.S. Department of Energy Genome Programs.

Ліцензування

Public domain Це зображення є роботою працівника Міністерства енергетики США (чи організації-попередника), зробленою чи сфотографованою ним як частина його обов'язків. Як робота Федерального уряду США, це зображення перебуває в суспільному надбанні в США.

Зверніть увагу, що Національні лабораторії Міністерства енергетики США працюють під різними ліцензіями, деякі з яких невільні. Перевірте політику авторського права лабораторії перед тим, як використовувати цей шаблон для зображення зробленого лабораторією.


العربية  English  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  русский  українська  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:30, 15 травня 2007Мініатюра для версії від 00:30, 15 травня 2007750 × 563 (501 КБ)MddImage extracted 14 May 2007 from the http://genomics.energy.gov website from the U.S. Department of Energy Genome Programs. Category:Systems biology

Більш, ніж 100 сторінок використовують цей файл. У цьому списку показані тільки 100 сторінок, що використовують цей файл. Також доступний повний список.

Переглянути інші посилання на цей файл.

Глобальне використання файлу

Метадані