Файл:Grímnir and Agnar by George Wright.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1367 × 2114 пікселів, розмір файлу: 2,41 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Captioned as "No one gave him a thought of pity save little Agnar". Odin, disguised as Grímnir, is offered something to drink by Geirröd's son Agnar, as described in Grímnismál.
Час створення Published in 1908
Джерело Mabie, Hamilton Wright. 1908. Norse Stories Retold from the Eddas. Dodd, Mead and Company, New York. Page 96. Digitized version from the Internet Archive.
Автор George Wright (1872-1951)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:02, 21 листопада 2008Мініатюра для версії від 20:02, 21 листопада 20081367 × 2114 (2,41 МБ)Holt{{Information |Description=Captioned as "No one gave him a thought of pity save little Agnar". Odin, disguised as Grímnir, is offered something to drink by Geirröd's son Agnar, as described in ''Grímnismál''. |Source=Mabie, Hamilton Wright. 1908. ''No

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані