Файл:Hnizdovsky Ukr stamp.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1299 × 1682 пікселів, розмір файлу: 406 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: authorized derivative work (Ukrainian stamp project) by Andrey Sdobnikov using a self-created authorized derivative work by S. Hnizdovsky of the print Self-Portrait by Jacques Hnizdovsky)
Час створення
Джерело Hnizdovsky, Sdobnikov Andrey
Автор Hnizdovsky, Sdobnikov Andrey
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
see below Hnizdovsky
Я, власник авторських прав на цей твір, добровільно публікую його на умовах таких ліцензій:
GNU head Дозволяється копіювати, розповсюджувати та/або модифікувати цей документ на умовах ліцензії GNU FDL версії 1.2 або більш пізньої, виданої Фондом вільного програмного забезпечення, без незмінних розділів, без текстів, які розміщені на першій та останній обкладинці. Копія ліцензії знаходиться у розділі GNU Free Documentation License.
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Цей файл ліцензований на умовах Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.
Цей шаблон ліцензування був доданий до файлу в рамках оновлення ліцензії GFDL.
Ви можете обрати ліцензію на ваш розсуд.
VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2008122010014946.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008122010014946
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)


More of Jacques Hnizdovsky's work can be found at www.hnizdovsky.com. I, S. Hnizdovsky would appreciate being notified if you use Jacques Hnizdovsky's uploaded GFDL files outside Wikimedia.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:41, 18 лютого 2009Мініатюра для версії від 12:41, 18 лютого 20091299 × 1682 (406 КБ)Сдобников АндрейНемного исправленная версия
16:00, 14 лютого 2009Мініатюра для версії від 16:00, 14 лютого 20091299 × 1682 (610 КБ)Hnizdovsky{{Information |Description={{en|1=authorized derivative work (Ukrainian stamp project) by Andrey Sdobnikov using a self-created authorized derivative work by S. Hnizdovsky of the print Self-Portrait by Jacques Hnizdovsky)}} |Source=[[User:Hnizdovsky|Hnizd

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані