Файл:Jean Baptiste Lully signature.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 585 × 129 пікселів, розмір файлу: 47 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Signature of Jean Baptiste Lully
Час створення Невідома дата
Unknown date
Джерело John Denison Champlin (1888) Cyclopedia of music and musicians[1], Cyclopedia of music and musicians. edition, New York: C. Scribner's Sons, OCLC 860411
Автор Jean Baptiste Lully
Created in vector format by Scewing
Інші версії https://archive.org/stream/cyclopediamusicm02cham#page/494/mode/2up/search/lully
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний21:17, 20 липня 2011Мініатюра для версії від 21:17, 20 липня 2011585 × 129 (47 КБ)Scewing{{Information |Description=Signature of Jean Baptiste Lully |Source={{Citation |publisher = C. Scribner's Sons |publication-place = New York |title = Cyclopedia of music and musicians |url = http://openlibrary.org/books/OL23292204M/Cyclopedia_of_music_and

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: