Файл:LOGO obriy.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

LOGO_obriy.jpg(230 × 170 пікселів, розмір файлу: 52 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Логотип громадської організації фотоклуб "Обрій"
Джерело Власна робота
Час створення 08.01.2012
Автор зображення Волощук Олег
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання не вказано назву статті [?]
Опис Це логотип громадської організації Фотоклубу "Обрій"
Мета використання

Зображення поміщається в картку / інфобокс у верхній частині статті Фотоклуб "Обрій", яка є предметом громадського інтересу. Значущість логотипу в тому, щоб допомогти читачам розпізнати організацію, запевнити читачів, що вони досягли належної статті, яка містить важливий коментар про організацію та ілюструє передбачувані для використання організацією брендингові повідомлення, які тільки словами передати неможливо.

Замінність

Оскільки це логотип, йому майже напевно немає вільного еквівалента. Будь-яка заміна, яка не є похідною роботою, не змогла б передати призначення, буде робити невиразним / компрометувати або спотворювати зображення логотипу, чи не змогла б досягти мети ідентифікації або коментаря.

Обсяг використаного матеріалу Весь логотип використовується, щоб передати призначений сенс і уникнути тьмяності / компромітування або спотворення призначеного зображення.
Низька роздільність?

Це jpg зображення логотипу.За замовчуванням рендеринг / відтворення цього зображення має розмір і роздільну здатність достатню для підтримання якості призначеної компанією або організацією, не будучи надмірно високої роздільної здатності.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це логотип (емблема) організації, товару, або заходу, що перебуває під захистом авторських прав та/або є товарним знаком. Використання зображень логотипів з низькою роздільною здатністю в україномовному розділі Вікіпедії, який розміщений на серверах у США некомерційною організацією Вікімедіа (Wikimedia Foundation Inc.), з метою справедливої та розумної критики, може кваліфікуватися як добропорядне користування згідно з законодавством про авторське право США. Комерційне використання цього зображення також може бути порушенням прав на товарний знак. Див. Вікіпедія:Добропорядне використання. Використання тут логотипів організацій не означає причетність Вікіпедії або фонду Вікімедіа до цих організацій, і навпаки.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

До користувача, який завантажив це зображення: Ви повинні вказати джерело роботи, всю доступну інформацію про авторські права, і детальне обґрунтування добропорядного користування.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:17, 28 листопада 2013Мініатюра для версії від 17:17, 28 листопада 2013230 × 170 (52 КБ)RLutsBot (обговорення | внесок)Зменшення розміру зображення за запитом користувача

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані