Файл:Lawrence of arabia ver3 xxlg.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1920 × 2924 пікселів, розмір файлу: 1,12 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Theatrical poster for the film Lawrence of Arabia (1963)
Français : Affiche du film Lawrence d'Arabie réalisé par David Lean, sortie en 1962.
Час створення (US copyright notice)
Джерело http://www.impawards.com/1962/lawrence_of_arabia_ver3.html
Автор Incorporates artwork by Howard Terpning
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
An online search by title at the US copyright office did not find a copyright renewal. In the absence of renewal of the US copyright, this poster art entered the public domain 28 years after its US publication date.

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні, оскільки вона була опублікована у США між 1929 і 1963 роками і авторське право на неї не було поновлене, не залежно від того, чи було спершу повідомлення про авторські права. Якщо автор твору не помер достатньо давно, твір захищається авторськими правами у країнах і на територіях, де не діє правило коротшого терміну для робіт із США, зокрема у Канаді (70 p.m.a.), Континентальному Китаї (50 p.m.a., не в Гонконзі чи Макао), Німеччині (70 p.m.a.), Мексиці (100 p.m.a.), Швейцарії (70 p.m.a.) та в інших країнах згідно з індивідуальними домовленостями. Дивіться також Commons:Hirtle chart для подальших поясень.

العربية  Deutsch  English  español  français  galego  italiano  日本語  한국어  македонски  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Flag of the United States
Flag of the United States
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Theatrical release poster by Terpning for the film Lawrence of Arabia (1963)

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний01:26, 17 квітня 2013Мініатюра для версії від 01:26, 17 квітня 20131920 × 2924 (1,12 МБ)EaschiffUser created page with UploadWizard

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані