Файл:Liszt sign.JPG

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(933 × 443 пікселів, розмір файлу: 40 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Signature by Franz Liszt, from "Und manche liebe Schatten steigen auf" Gedenkblätter an berühmte Musiker von Carl Reinecke, Leipzig, 1900, Verlag von Gebrüder Reinecke
Час створення
Джерело International Music Score Library Project
Автор Franz Liszt
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

GNU head

Ця робота є вільним програмним забезпеченням; ви можете вільно поширювати та/або змінювати її відповідно до умов GNU General Public License, що опублікована Фондом вільного програмного забезпечення; або версії 2, або більш пізньої версії. Дана робота розповсюджується з надією, що вона буде корисною, але без будь-яких гарантій; зокрема без непрямої гарантії товарної придатності або придатності для конкретних цілей. Дивіться версію 2 і версію 3 GNU General Public License для більш докладної інформації.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Інші версії http://imslp.org/wiki/File:Liszt_sign.JPG

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний22:47, 19 лютого 2011Мініатюра для версії від 22:47, 19 лютого 2011933 × 443 (40 КБ)Mozartman{{Information |Description=Signature de Franz Liszt |Source=International Music Score Library Project |Date=19/02/2011 |Author=<!-- auteur du logiciel / équipe de développement --> |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions=http://i

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані