Файл:Log (PSF).png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2780 × 1240 пікселів, розмір файлу: 172 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
Джерело Archives of Pearson Scott Foresman, donated to the Wikimedia Foundation
image extraction process
Цей файл вирізано з іншого зображення
: PSF L-540004.png
original file
Автор Pearson Scott Foresman
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain Ця робота була передана у суспільне надбання її автором, Pearson Scott Foresman. Це застосовується по всьому світу.
У деяких країнах це не може бути юридично можливо, в такому випадку:
Pearson Scott Foresman дає кожному право на використання цієї роботи для будь-яких цілей, без будь-яких умов, якщо такі умови не вимагаються за законом.

VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2010061110041093.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010061110041093
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:44, 4 грудня 2007Мініатюра для версії від 20:44, 4 грудня 20072780 × 1240 (172 КБ)Igno2{{ScottForesman |description= |raw=PSF L-540004.png |other versions= }} {{uncat}}

Така сторінка використовує цей файл: