Файл:Mershon's The Passenger Pigeon (Band-tailed Dove illustration).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2048 × 2953 пікселів, розмір файлу: 800 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис

Zoological illustration from a volume of articles, The Passenger Pigeon, 1907 (Mershon, editor). The caption reads: "BAND-TAILED PIGEON (Columba fasciata)

Often mistaken for Passenger Pigeon"
Час створення Print date, 1907
Джерело Obtained from online scan at passengerpigeon00mers
Автор Signature reads A Brooks, assumed to be Allan Brooks
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.
Інші версії Similar found at page 10 of File:The Passenger Pigeon - Mershon.djvu, a file-type not designed to render detailed illustrations. File:Mershon's_The_Passenger_Pigeon_(Band-tailed_Dove_illustration).jpg is derived from this file.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:04, 4 січня 2010Мініатюра для версії від 02:04, 4 січня 20102048 × 2953 (800 КБ)Cygnis insignis{{Information |Description= Zoological illustration from a volume of articles, ''The Passenger Pigeon'', 1907 (Mershon, editor). The caption reads: "BAND-TAILED PIGEON (Columba fasciata) Often mistaken for Passenger Pigeon" |Source= Obtained from online

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані