Файл:Mori Motonari.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1935 × 4000 пікселів, розмір файлу: 1,65 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Автор
НевідомийUnknown author
Опис
日本語: 毛利元就、晩年の肖像画。
English: Portrait of Mori Motonari in his later years.
Час створення Momoyama period (1603-1867 CE)
Джерело/Фотограф 毛利博物館蔵「毛利元就画像」
Інші версії

Ліцензування

Public domain
Відповідно до японського Закону про авторські права, термін дії авторських прав на цей твір сплив і тому він перебуває в суспільному надбанні. Відповідно до статей 51 та 57 Закону про авторські права Японії, під юрисдикцією Японії робота переходить в суспільне надбання через 50 років після смерті його автора (або після смерті останнього із авторів, якщо їх декілька) або через 50 років після публікації твору анонімним чи псевдоанонімним автором чи в випадку коли авторські права належали організації.
Примітка: Слід використовувати {{PD-Japan-oldphoto}} для фотографій опублікованих до 31 грудня 1956 та {{PD-Japan-film}} для фільмів знятих до 1953 року.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:55, 1 червня 2020Мініатюра для версії від 02:55, 1 червня 20201935 × 4000 (1,65 МБ)M-sho-gun{{Information |Description=毛利元就、晩年の肖像画。<br/>Portrait of Mori Motonari in his later years. |Source=毛利博物館蔵「毛利元就画像」 |Date=Momoyama period (1603-1867 CE) |Author=unknown |Permission= |other_versions= <gallery> Mori-Motonari.jpg| Motonari Mouri.jpg| </gallery> }} Category:Mōri Motonari

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.