Файл:Ndisgtk.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ndisgtk.png(460 × 279 пікселів, розмір файлу: 21 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Ndisgtk on Ubuntu 8.04
Джерело http://hacktolive.org/images/
Автор http://hacktolive.org/

Ліцензування

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

GNU head Цей твір є вільним програмним забезпеченням; Ви можете поширювати та/або модифікувати його на умовах ліцензії GNU General Public License, опублікованої Фондом вільного програмного забезпечення; версія 2. Цей твір поширюється з надією на те, що для когось він буде корисним, але БЕЗ ЖОДНОЇ ГАРАНТІЇ; без навіть умовної гарантії ТОВАРНОСТІ чи ПРИЙНЯТНОСТІ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ КОНКРЕТНОЇ ЦІЛІ. Див. версію 2 ліцензії GNU General Public License, щоб дізнатися подробиці.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:51, 17 вересня 2008Мініатюра для версії від 14:51, 17 вересня 2008460 × 279 (21 КБ)SF007{{Information |Description= |Source= |Date= |Author= |Permission= |other_versions= }}

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: