Файл:Richard of Wallingford.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(708 × 750 пікселів, розмір файлу: 335 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Miniature of Richard of Wallingford, Abbot of St. Albans, mathematician and inventor of a mechanical astronomical clock. He is shown seated at his desk measuring with a pair of compasses.

  • Title of the book: History of the abbots of St Albans.
  • Author: Thomas of Walsingham
  • Date: 14th century
  • Language: Latin

The first version is a lossless adaptation from: [1]

The current version was digitally changed for better visualization.

From The British Library; Record Number - c3919-08; Shelfmark - Cotton Claudius E. IV; Page Folio Number - f.201.

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

}}

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний06:15, 10 серпня 2006Мініатюра для версії від 06:15, 10 серпня 2006708 × 750 (335 КБ)Leinad-Z~commonswikiEnhanced version: rotated, cropped and sharpened; also color and contrast modifications.
03:23, 10 серпня 2006Мініатюра для версії від 03:23, 10 серпня 2006656 × 767 (97 КБ)Leinad-Z~commonswikiLossless adaptation from: http://www.imagesonline.bl.uk/britishlibrary/controller/textsearch?text=richard+wallingford&y=0&x=0&&idx=1&startid=3173

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані