Файл:River Plate FC Logo.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

River_Plate_FC_Logo.png(75 × 80 пікселів, розмір файлу: 8 КБ, MIME-тип: image/png)

Опис Емблема ФК Рівер Плейт
Джерело http://www.the-sports.org/football-soccer-river-plate-fc-results-identity-s1-c2-b1-o60-i27439.html
Час створення 02.04.2012
Автор зображення невідомий
Ліцензія
Це логотип (емблема) організації, товару, або заходу, що перебуває під захистом авторських прав та/або є товарним знаком. Використання зображень логотипів з низькою роздільною здатністю в україномовному розділі Вікіпедії, який розміщений на серверах у США некомерційною організацією Вікімедіа (Wikimedia Foundation Inc.), з метою справедливої та розумної критики, може кваліфікуватися як добропорядне користування згідно з законодавством про авторське право США. Комерційне використання цього зображення також може бути порушенням прав на товарний знак. Див. Вікіпедія:Добропорядне використання. Використання тут логотипів організацій не означає причетність Вікіпедії або фонду Вікімедіа до цих організацій, і навпаки.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

До користувача, який завантажив це зображення: Ви повинні вказати джерело роботи, всю доступну інформацію про авторські права, і детальне обґрунтування добропорядного користування.

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Рівер Плейт (Монтевідео)» [?]
Опис Емблема ФК Рівер Плейт
Джерело http://www.the-sports.org/football-soccer-river-plate-fc-results-identity-s1-c2-b1-o60-i27439.html
Мета використання

Для добропорядного використання в статті Рівер Плейт (Монтевідео).

  1. Це зображення — логотип футбольного клубу низької роздільності.
  2. Це зображенння не обмежує власника авторських прав у можливості отримувати вигоду з оригінального джерела, і не послабить значення чи впізнаваність зображення, як логотипу цього футбольного клубу.
  3. Це зображення покращує статтю, оскільки краще сприймається читачем ніж просто текстовий виклад.
  4. Використання логотипу візуально ідентифікує компанії та її продукти, і відповідає всім критеріям Вікіпедія:Критерії добропорядного використання.
Замінність

немає

Обсяг використаного матеріалу логотип
Низька роздільність?

низька

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:04, 2 квітня 2012Мініатюра для версії від 20:04, 2 квітня 201275 × 80 (8 КБ)Vprypin (обговорення | внесок)прозорий фон
20:03, 2 квітня 2012Мініатюра для версії від 20:03, 2 квітня 201275 × 80 (6 КБ)Vprypin (обговорення | внесок){{Зображення |Назва= River_Plate_FC_Logo.png |Опис= Емблема ФК Рівер Плейт |Автор= невідомий |Джерело= http://www.the-sports.org/football-soccer-river-plate-fc-results-identity-s1-c2-b1-o60-i27...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані