Файл:Roberto Galbiati.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Roberto_Galbiati.jpg(281 × 295 пікселів, розмір файлу: 33 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис італійський футболіст і тренер Роберто Джалб'яті
Джерело італомовна вікіпедія
Час створення 1980
Автор зображення невідомий
Ліцензія
Pubblico dominio
Pubblico dominio
Це зображення було створене в Італії і зараз належить у цій країні до суспільного надбання у зв’язку з закінченням терміну дії авторського права. Згідно з законом № 633 від 22 квітня 1941 року зі змінами, внесеними законом № 128 від 22 травня 2004 року (статті 87 і 92), фотографії загального характеру, що не мають мистецької цінності, переходять до суспільного надбання на початку календарного року, який слідує за двадцятим роком з моменту публікації.

Зауваження: фотографії, які є творами мистецтва, переходять до суспільного надбання через 70 років після смерті автора.

Увага: зображення під цією ліцензією не може бути завантажено до Wikimedia Commons через значно суворішу політику дотримання авторських прав на Commons; зображення під цією ліцензією, скоріше за все, буде звідти видалено.
Попередження: це зображення належить до суспільного надбання в Італії, законодавство інших держав може ставитись до нього інакше. Перш ніж використовувати це зображення, будь ласка впевніться, що італійські правила стосовно суспільного надбання сумісні з відповідними правилами у Вашій країні. В будь-якому разі, зображення під цією ліцензією не повинні завантажуватись до Wikimedia Commons.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:16, 24 лютого 2017Мініатюра для версії від 11:16, 24 лютого 2017281 × 295 (33 КБ)Thebot (обговорення | внесок){{Зображення |Опис= італійський футболіст і тренер Роберто Джалб'яті |Автор= невідомий |Джерело=італомовна вікіпедія |...

Така сторінка використовує цей файл: