Файл:S.T.A.L.K.E.R.- Call of Pripyat.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1680 × 1050 пікселів, розмір файлу: 496 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: Screenshot "Stalker: Call of Pripyat"
Час створення
Джерело Власна робота (Screenshot)
Автор GSC Game World
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
GSC Game World allows the users to publish screenshots of all their games under GFDL or any later version.
GNU head Дозволяється копіювати, розповсюджувати та/або модифікувати цей документ на умовах ліцензії GNU FDL версії 1.2 або більш пізньої, виданої Фондом вільного програмного забезпечення, без незмінних розділів, без текстів, які розміщені на першій та останній обкладинці. Копія ліцензії знаходиться у розділі GNU Free Documentation License.
VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2009020610021884.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2009020610021884
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний10:36, 28 грудня 2009Мініатюра для версії від 10:36, 28 грудня 20091680 × 1050 (496 КБ)Ahellwig{{Information |Description={{en|1=Screenshot "Stalker: Call of Pripyat"}} |Source=Screenshot |Author=GSC Game World |Date=2009-12-27 |Permission={{Attribution-GSC Game World}} |other_versions= }} Category:S.T.A.L.K.E.R.

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані