Файл:STS-117 second rollout.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(3008 × 2000 пікселів, розмір файлу: 457 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Space Shuttle Atlantis, mounted on a mobile launch platform, rolls to Launch Pad 39A atop a crawler transporter at dawn
Час створення Сфотографовано 15 травня 2007
Джерело
Автор NASA/Troy Cryder
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
PD
Це зображення або відео внесене у каталог одного з центрів Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (NASA)під фото ID: KSC-07PD-1181 ТА альтернативним ID: KSC-07pd1181.

Це не тег авторських прав. Дійсна ліцензія має додаватись до цього тегу.
Інші мови:

Ліцензування

Public domain Цей файл перебуває у суспільному надбанні, оскільки він був створений NASA (Національним управлінням з аеронавтики і дослідження космічного простору). Згідно з політикою NASA стосовно авторського права, «матеріали NASA не захищаються авторським правом, якщо не вказано протилежне». (Див. Template:PD-USGov, сторінку політики NASA стосовно авторського права, або політику використання зображень JPL.)
Попередження:

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:23, 3 червня 2007Мініатюра для версії від 12:23, 3 червня 20073008 × 2000 (457 КБ)LW.Sikarna~commonswiki{{Information |Description=Space Shuttle Atlantis, mounted on a mobile launch platform, rolls to Launch Pad 39A atop a crawler transporter at dawn |Source=http://mediaarchive.ksc.nasa.gov/detail.cfm?mediaid=32078 |Date=15 May 2007 |Author=NASA/Troy Cryder

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані