Файл:Saint Nectarius of Kyiv Caves.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Saint_Nectarius_of_Kyiv_Caves.jpg(450 × 566 пікселів, розмір файлу: 19 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Saint Nectarius of Kyiv Caves, called the Obedient. Orthodox saint. Venerable. 12 th century. Kyiv, Ukraine.
Українська: Нектарій, схимник Печерський, Нектарій Послушливий (? - 12 століття (?), Київ) — древньоруський православний святий, схимонах Печерського монастиря. Преподобний. За цілковите послушання старшій братії і усердя в праці св. Нектарій був названий Послушливим. Після багатьох трудів і подвигів помер у мирі і був похований в Антонієвих печерах. Біографічні дані невідомі. Його мощі почивають у Ближніх печерах. Пам'ять: 11 жовтня — день пам'яті Собору преподобних отців Києво-Печерських, що спочивають в Ближніх печерах (прп. Антонія) та 12 грудня — Прп. Нектарія Печерського.
Час створення 19-th century or earlier
Джерело Kyiv Caves Lavra
Автор Anonymous Orthodox Icon painter

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:02, 30 травня 2009Мініатюра для версії від 11:02, 30 травня 2009450 × 566 (19 КБ)Roman Z{{Information |Description={{en|1=Saint Nectarius of Kyiv Caves, called the Obedient. Orthodox saint. Venerable. 12 th century. Kyiv, Ukraine.}} |Source=Kyiv Caves Lavra |Author=Anonymous Orthodox Icon painter |Date=19-th century or earlier |Permission= |

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані