Файл:Saint phalle hannover1.JPG

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(768 × 900 пікселів, розмір файлу: 122 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Nanas, 1974. Sculpture by Niki de Saint Phalle. Location: Leibnizufer, Hannover, Germany.
Français : Nana (1974) par Niki de Saint Phalle, Leibnizufer, Hanovre, Allemagne.
Джерело Власна робота
Автор Pär Henning


Ця робота була передана у суспільне надбання її автором, P G Henning at the Wikimedia Commons project. Це застосовується по всьому світу.

In case this is not legally possible:
P G Henning дає кожному право на використання цієї роботи для будь-яких цілей, без будь-яких умов, якщо такі умови не вимагаються за законом.

Germany

Фотографічне відтворення цього твору регулюється статтею § 59 Закону про авторське право Німеччини (UrhG), згідно з яким: «дозволено відтворювати за допомогою живопису, графіки, фотографії чи кінематографії твори, які постійно розміщені на громадських місцях, дорогах чи вулицях, а також розповсюджувати та публічно оприлюднювати такі копії. Для творів архітектури це положення застосовується лише до зовнішнього вигляду».

Відповідно до § 62 німецького закону про авторське право (UrhG), як і у випадку з усіма іншими «обмеженнями авторського права через законодавчий дозвіл використання», жодні зміни фактичного твору не допускаються.

Для отримання додаткової інформації див. Commons:Норми авторського права за територією/Німеччина.

Deutsch  English  español  中文(简体)  中文(繁體)  Esperanto  македонски  русский  العربية  한국어  português do Brasil  français  português  українська  +/−

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний05:45, 16 березня 2007Мініатюра для версії від 05:45, 16 березня 2007768 × 900 (122 КБ)ShackNanas, 1974. Sculpture by Niki de Saint Phalle. Location: Leibnizufer, Hannover,Germany Photographer: Pär Henning, Sweden {{PD-user-w|en|English Wikipedia|P G Henning}} Category:Niki de Saint Phalle

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані