Файл:Siegel der Albert-Ludwigs-Universität Freiburg.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 354 × 354 пікселів, розмір файлу: 120 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

 
W3C-validity not checked.
Опис
English: Seal of the University of Freiburg
Час створення
Джерело self created vector version based on http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Albert-Ludwigs-Universität_Freiburg_Wappen.gif
Автор Unbekannt bzw. Albert-Ludwigs-Universität Freiburg
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.

Ліцензування

Public domain This file depicts the seal of a German Körperschaft des öffentlichen Rechts (corporation governed by public law). According to § 5 Abs. 1 of the German Copyright law, official works like seals are gemeinfrei (in the public domain).

Note: The usage of seals is governed by legal restrictions, independent of the copyright status of the depiction shown here.

Trademarked Цей твір містить матеріал, який може бути суб'єктом законів про торгові марки в одній або декількох юрисдикціях. Перед використанням цього вмісту, будь ласка, переконайтеся, що Ви маєте права використовувати його відповідно до законів, які застосовуються в умовах вашого передбачуваного використання. Ви несете повну відповідальність за забезпечення того, що Ви не порушуєте умови діючого законодавства. Див. нашу відмову від відповідальності.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:19, 27 квітня 2016Мініатюра для версії від 14:19, 27 квітня 2016354 × 354 (120 КБ)Malinionfixed file size
11:02, 18 серпня 2009Мініатюра для версії від 11:02, 18 серпня 2009354 × 354 (285 КБ)Calestyo- changed SVG version to 1.1
10:59, 18 серпня 2009Мініатюра для версії від 10:59, 18 серпня 2009354 × 354 (285 КБ)Calestyo{{Information |Description={{en|1=Seal of the Albert Ludwigs Universitat Freiburg.}} {{de|1=Siegel der Albert-Ludwigs-Universität Freiburg.}} |Source=self created vector version based on http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Albert-Ludwigs-Universit

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Метадані