Файл:Simone Signoret 1959.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1000 × 1311 пікселів, розмір файлу: 326 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: A charcoal drawing reprint of Simone Signoret after winning an Academy Award in 1959.
Час створення
Джерело Academy Award recipients collection
Автор Nicholas Volpe

A copyright search found nothing ever registered or renewed by Nicholas Volpe. The original drawings were displayed at the Brown Derby restaurant in Hollywood and never sold. All of the drawings in the collection have a copyright notice of 1962, which is when the collection of reprints was sold for $3. The PD status of the images has been reviewed at the Commons:Village pump/Copyright.

Ліцензування

Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні, оскільки вона була опублікована у США між 1929 і 1963 роками і авторське право на неї не було поновлене, не залежно від того, чи було спершу повідомлення про авторські права. Якщо автор твору не помер достатньо давно, твір захищається авторськими правами у країнах і на територіях, де не діє правило коротшого терміну для робіт із США, зокрема у Канаді (70 p.m.a.), Континентальному Китаї (50 p.m.a., не в Гонконзі чи Макао), Німеччині (70 p.m.a.), Мексиці (100 p.m.a.), Швейцарії (70 p.m.a.) та в інших країнах згідно з індивідуальними домовленостями. Дивіться також Commons:Hirtle chart для подальших поясень.

العربية  Deutsch  English  español  français  galego  italiano  日本語  한국어  македонски  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Flag of the United States
Flag of the United States

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:54, 7 вересня 2016Мініатюра для версії від 02:54, 7 вересня 20161000 × 1311 (326 КБ)Light show{{Information |Description={{en|1=A charcoal drawing reprint of Simone Signoret after winning an Academy Award in 1959.}} |Source=[http://www.ebay.com/itm/1928-1961-Nicholas-Volpe-Brown-Derby-Academy-Award-Portraits-Complete-Collection-/140862690442?=i...

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані