Файл:Suzuki logo 2.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 500 × 336 пікселів, розмір файлу: 4 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Venkateswara Suzusuzzuvzm8jl4ki

Опис файлу

Опис
Deutsch: Logo von Suzuki.
Час створення 4 вересня 2007 (дата завантаження оригінального файлу)
Джерело Перенесено з de.wikipedia на Вікісховище користувачем Jutta234. (CommonsHelper)
Автор Початково цей файл було завантажено користувачем LSDSL з німецька Вікіпедія
Інші версії

Ліцензування

Public domain
Це зображення містить лише прості геометричні фігури та/або текст. Воно не досягає порогу оригінальності, необхідного для застереження авторських прав, а тому перебуває у суспільному надбанні. Проте, хоча воно й не захищене авторським правом, це зображення все ще може бути об'єктом інших обмежень. За додатковою інформацією див. WP:PD § Fonts або Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Цей твір містить матеріал, який може бути суб'єктом законів про торгові марки в одній або декількох юрисдикціях. Перед використанням цього вмісту, будь ласка, переконайтеся, що Ви маєте права використовувати його відповідно до законів, які застосовуються в умовах вашого передбачуваного використання. Ви несете повну відповідальність за забезпечення того, що Ви не порушуєте умови діючого законодавства. Див. нашу відмову від відповідальності.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Japan

Стаття 2 японського закону про авторське право визначає, що твір має право на авторське право, коли він є продукцією, в якій виражаються думки або почуття творчим способом і яка належить до літературного, наукового, художнього чи музичного домену. Японські суди вирішили, що для того, щоб текстовий логотип був об'єктом авторського права, в нього повинен бути художній вигляд, який заслуговує на художню оцінку. Логотипи, які складаються тільки з геометричних форм і текстів, зазвичай не захищені авторським правом. Див. COM:TOO Japan для отримання додаткової інформації.

العربية  Bahasa Indonesia  English  español  Português  Français  Deutsch  italiano  Čeština  Nederlands  Polski  Magyar  Українська  עברית  Ελληνικά  Русский  svenska  suomi  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Журнал завантажень локального файлу

Оригінальна сторінка опису знаходилась тут. Усі нижчезазначені імена користувачів стосуються de.wikipedia.
  • 2007-09-04 21:17 LSDSL 709×474× (7691 bytes) Logo von [[Suzuki]] ==Lizenz== {{LogoSH}}

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний06:24, 12 грудня 2016Мініатюра для версії від 06:24, 12 грудня 2016500 × 336 (4 КБ)Goo16color
14:52, 7 червня 2010Мініатюра для версії від 14:52, 7 червня 2010709 × 474 (8 КБ)JuTa{{Information |Description={{de|Logo von de:Suzuki}} |Source=Transferred from [http://de.wikipedia.org de.wikipedia]; transferred to Commons by User:Jutta234 using [http://tools.wikimedia.de/~magnus/commonshelper.php CommonsHelper]. |Date={{Date

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Метадані