Файл:Thomson wattmeter.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Thomson_wattmeter.jpg(531 × 513 пікселів, розмір файлу: 39 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Drawing of Thomson recording wattmeter, invented by Elihu Thomson in 1888, made by the Thomson-Houston Co. around 1900. This is still the most common design for electric meters.
Русский: Чертеж Thomson Wattmeter, изобретенный Элиухом Томсоном в 1888 году, изготовленный Thomson-Houston Co. около 1900 года. Это все еще самый распространенный дизайн для электрических счетчиков.
Час створення
Джерело Downloaded from Arthur Vaughn Abbott, (1907) The Electrical Transmission of Energy, 5th Ed., D. Van Nostrand Co., New York, p.295, fig.222 on Google Books
Автор Arthur Vaughn Abbott
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain - published in USA before 1923

Ліцензування

Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний18:14, 14 грудня 2007Мініатюра для версії від 18:14, 14 грудня 2007531 × 513 (39 КБ)Chetvorno{{Information |Description=Drawing of Thomson recording wattmeter, invented by Elihu Thomson in 1888, made by the Thomson-Houston Co. around 1900. This type is still used today as electric meters. |Source=Downloaded from [http://books.google.com/books?id

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані