Файл:Military spouses exercise finding objects while blindfolded as part of a workshop by Marine Corps Family Team.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1488 × 2240 пікселів, розмір файлу: 191 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Marine Corps Base Camp Lejeune, North Carolina. Military spouses enhance communication skills by conducting an exercise involving finding objects in a room while blindfolded as part of an "In the Midst" workshop sponsored by Marine Corps Family Team building.
Час створення Сфотографовано 24 липня 2005
Джерело II Marine Expeditionary Force / United States Marine Corps (Photo ID: 200572693429)
Автор Sergeant Tracee L. Jackson
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.

Ліцензування

Public domain
Це зображення є роботою працівника чи військовослужбовця Корпуса морської піхоти США, зробленою чи сфотографованою ним як частина його обов'язків. Як робота Федерального уряду США, це зображення перебуває в суспільному надбанні в США.

العربية  বাংলা  català  Deutsch  English  español  français  magyar  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  မြန်မာဘာသာ  Nederlands  português  русский  sicilianu  slovenščina  svenska  Türkçe  українська  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний22:59, 4 грудня 2012Мініатюра для версії від 22:59, 4 грудня 20121488 × 2240 (191 КБ)Slick-o-bot{{Information |Description= |Source=http://www.marines.mil/unit/iimef/PublishingImages/blindfold.jpg |Date=2005-07-24 |Author= |Permission={{PD-USGov-Military}} |other_versions= }} {{Check categories|year=2012|month=December|day= 4}} [[Category:Take...

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані