Файл:WordPress blue logo.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 512 × 512 пікселів, розмір файлу: 1 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: The logo of the blogging software WordPress.
Deutsch: WordPress Logo
中文:WordPress Logo
S
Час створення до 2010
date QS:P,+2010-00-00T00:00:00Z/7,P1326,+2010-00-00T00:00:00Z/9
Джерело File:WordPress logo.svg
Автор WordPress
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

GNU head

Ця робота є вільним програмним забезпеченням; ви можете вільно поширювати та/або змінювати її відповідно до умов GNU General Public License, що опублікована Фондом вільного програмного забезпечення; або версії 2, або більш пізньої версії. Дана робота розповсюджується з надією, що вона буде корисною, але без будь-яких гарантій; зокрема без непрямої гарантії товарної придатності або придатності для конкретних цілей. Дивіться версію 2 і версію 3 GNU General Public License для більш докладної інформації.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Trademarked Цей твір містить матеріал, який може бути суб'єктом законів про торгові марки в одній або декількох юрисдикціях. Перед використанням цього вмісту, будь ласка, переконайтеся, що Ви маєте права використовувати його відповідно до законів, які застосовуються в умовах вашого передбачуваного використання. Ви несете повну відповідальність за забезпечення того, що Ви не порушуєте умови діючого законодавства. Див. нашу відмову від відповідальності.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
SVG розвиток
InfoField
 
Вихідний код цього SVG-файлу правильний.
 
Це векторне зображення було створено з допомогою текстового редактора. Його вихідний код може містити додаткову інформацію або високорівневу семантику за темою.

Ліцензування

Цей файл, був спочатку опублікований на зовнішньому сайті https://wordpress.org/about/logos/, був перевірений 31 березня 2017 перевіряючим Dyolf77, який підтвердив, що у ту дату файл був там доступний на умовах зазначеної ліцензії.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
WordPress logo

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний03:04, 12 березня 2017Мініатюра для версії від 03:04, 12 березня 2017512 × 512 (1 КБ)Akihiro Nagai 2Color Chenge
12:11, 11 березня 2017Мініатюра для версії від 12:11, 11 березня 2017512 × 512 (1 КБ)Akihiro Nagai 2Clean Code
10:38, 19 квітня 2014Мініатюра для версії від 10:38, 19 квітня 2014123 × 123 (8 КБ)Lab0User created page with UploadWizard

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані