Файл:Zaporizhzhia after Russian shelling, 2023-03-18 (01).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1250 × 563 пікселів, розмір файлу: 521 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Ресторан «Моника Беллуччи» в Запорожье после российского обстрела 18 марта 2023 года около 3:15 (статья).
English: Restaurant "Monica Bellucci" in Zaporizhzhia after Russian shelling on 18 March 2023 at around 3:15 AM.
Українська: Original description:
росіяни вели вогонь із різних видів озброєння, постраждали цивільна та житлова інфраструктури обласного центру, Пологівського та Василівського районів. У результаті збройної атаки смертельно поранено трьох цивільних, ще двох госпіталізовано.

окупаційні війська завдали ракетних ударів по Запоріжжю, атакували з авіації Оріхів, Чарівне, Гуляйпільське та Залізничне, застосували БПЛА по Гуляйполю та Ольгівському. Крім цих населених пунктів від обстрілів з реактивних систем залпового вогню та артилерії постраждали території сіл Новоандріївка, Чарівне, Мала Токмачка, Малинівка, Новоданилівка, Новопавлівка, Білогір’я, Полтавка, Червоне, Преображенка, Гуляйпільське, Плавні, Степове, Малі Щербаки, Кам'янське.
18 березня близько 3:15 одна рашиська ракета влучила у заклад громадського харчування, зруйновано будівлю та територію ресторанного комплексу. Від вибухової хвилі у навколишніх будинках повилітали шибки, пошкоджені дахи та фасади будівель.
Інші ракети влучили по території промислового об’єкту, зруйновано виробничий цех. Внаслідок обстеження території обласного центру в одному з районів поліцейськими виявлено та знешкоджено фрагменти ракети ЗРК С-300.
Упродовж трьох діб військові рф вели прицільний вогонь по населених пунктах Пологівського та Василівського районів. російські снаряди влучили в домівки місцевих жителів, у деяких із них зайнялися пожежі. У результаті в оселях знищено майно, також пошкоджені господарські приміщення та припарковані на подвір’ї автівки.
У результаті триденних обстрілів загинули троє мешканців села Кам’янське - двоє чоловіків, 1953 та 1985 років народження, та жінка, 1987 року народження. Ще одного 64-річного місцевого жителя з множинними мінно-вибуховими травмами госпіталізовано до лікарні. Також до медзакладу доставлено 44-річного мешканця Гуляйполя. Ховаючись від обстрілу, чоловік отримав осколкове поранення голови на території власного домоволодіння.
За результатами воєнних злочинів слідчі поліції та УСБУ в Запорізькій області відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: За добу поліцейські задокументували 97 ворожих ударів по містах і селах Запорізької області
Час створення
Джерело На Запоріжжі поліцейські задокументували 207 ворожих ударів – є поранені та загиблі
Автор National Police of Ukraine

Ліцензування

Українська: Цей файл взято з сайту чи сторінки у соцмережі Національної поліції України на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: ви можете вільно поширювати та змінювати файл, допоки ви посилаєтеся на npu.gov.ua.
Русский: Этот файл взят с сайта или страницы в соцсетях Национальной полиции Украины на условиях лицензии Creative Commons Attribution 4.0.
Коротко: Вы можете свободно распространять и изменять данный файл при условии обязательной ссылки на npu.gov.ua.
English: This file comes from the website or social media of the National Police of Ukraine and is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License. In short: you are free to distribute and modify the file as long as you attribute npu.gov.ua.
Français : Ce fichier provient du site Internet ou des médias sociaux de la Police nationale d'Ukraine et est sous licence Creative Commons 4.0 International. En résumé : vous êtes libre de distribuer et de modifier le fichier tant que vous attribuez npu.gov.ua.
Português: Este ficheiro/arquivo é proveniente do sítio da Internet ou das redes sociais da Polícia Nacional da Ucrânia e está licenciado ao abrigo da licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional. Em resumo: é livre de distribuir e modificar o ficheiro/arquivo desde que atribua a npu.gov.ua.
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:50, 22 березня 2023Мініатюра для версії від 02:50, 22 березня 20231250 × 563 (521 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by National Police of Ukraine from [https://zp.npu.gov.ua/news/na-zaporizhzhi-politseiski-zadokumentuvaly-207-vorozhykh-udariv-ie-poraneni-ta-zahybli На Запоріжжі поліцейські задокументували 207 ворожих ударів – є поранені та загиблі] with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані