Файл:Zappa Tinseltown Rebellion.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Zappa_Tinseltown_Rebellion.jpg(200 × 196 пікселів, розмір файлу: 15 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Изображение было скопировано с wikipedia:en. Оригинальное описание содержало:

Summary[ред. | ред. код]

Обґрунтування добропорядного використання [?]
Опис Обкладинка альбому «Tinseltown Rebellion», виконавець Frank Zappa. Вважається, що авторське право на обкладинку належить лейблу, Barking Pumpkin Records, чи графічному дизайнеру.
Джерело Source: Allmusic
Мета використання

У картці статті. Зображення використовується для ідентифікації об'єкта в статті. Це необхідно для візуальної передачі того, що неможливо передати словами. Зображення використовується як основний засіб візуальної ідентифікації у верхній частині статті. Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме з наданням художниками послуг з графічного дизайну для музичних концернів і, у свою чергу, до маркетингу музики для громадськості.

Замінність

Обкладинка альбому не може замінитися вільним контентом так як це комерційний товар; будь-яке інше зображення обкладинки, також буде захищено авторським правом, як і будь-яка версія, яка не відповідає оригіналу, буде лише спотворювати основний об'єкт.

Обсяг використаного матеріалу Зображення є обкладинкою товару, а потрібна для ідентифікації об'єкту в статті, а також для уникнення спотворення зображення.
Низька роздільність?

Копія має достатню роздільність для ідентифікації об'єкту в статті, і має нижчу роздільність за оригінальне зображення. Копії не будуть використовуватися для піратських версій чи інших видах комерційної діяльності.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Licensing[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою музичного альбому або синглу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець альбому (синглу) або виконавець (виконавці).

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

date/time username resolution size edit summary
2007-11-02T07:07:30Z Sugar Bear 200×196 15236 Source: [[All Music Guide]] ==Fair use rationale in [[Thing-Fish]]== It is contended that the use of this album cover in [[Thing-Fish]] qualifies as fair use for the following reasons: # This image illustrates the cover of the album or associated single

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний08:20, 23 липня 2011Мініатюра для версії від 08:20, 23 липня 2011200 × 196 (15 КБ)Aibot (обговорення | внесок)Изображение было скопировано с wikipedia:en. Оригинальное описание содержало: == Summary == {{album cover fur | Article = Tinseltown Rebellion | Use = Infobox <!-- ADDITION

Така сторінка використовує цей файл: