Хороша дівчинка (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Хороша дівчинка
Good Girl
Жанр драма
комедія
Режисер Мігель Артета
Продюсер Меттью Грінфілд
Керол Баум
Кірк д'Аміко
Сценарист Майк Вайт
У головних
ролях
Дженніфер Еністон
Дебора Раш
Майк Вайт
Джон Керролл Лінч
Джейк Джилленгол
Зої Дешанель
Оператор Енріке Чедіак
Композитор Тоні Максвел
Джеймс О'Брайен
Марк Ортон
Джой Варонкер
Кінокомпанія Myriad Picturesd і Searchlight Pictures
Дистриб'ютор Searchlight Pictures і Netflix
Тривалість 93 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Німеччина Німеччина
Нідерланди Нідерланди
Рік 2002
Кошторис $ 8 000 000
IMDb ID 0279113
foxsearchlight.com/thegoodgirl/

Хороша дівчинка(англ. Good Girl) - драма режисера Мігеля Артета.

Зміст[ред. | ред. код]

Фільм оповідає історію життя Джастін Ласт. Жінка близько 30 років живе в глухому американському містечку десь в Техасі. Вона працює в супермаркеті, у відділі косметики. Життя її монотонне і одноманітне. Джастін одружена, дітей не має. Чоловік Філ за професією маляр, головним чином проводить час, лежачи на дивані, покурюючи марихуану з товаришем Буббою.

У супермаркеті з'являється новий касир, молодий чоловік на ім'я Том Вортер. Між ним і Джастін спочатку виникає дружба, яка поступово переростає в роман. Том називається Голденом, і вважає себе реінкарнацією головного героя роману «Ловець у житі». Коханці зустрічаються в мотелі за містом. Том пропонує Джастін кинути все і втекти з ним з міста. Проте несподівано помирає її близька подруга Гвен, і Джастін після цього довго залишається в смутку. Крім того, у Тома немає ні гроша і їм не буде на що жити. Джастін ретельно приховує свій роман від усіх, але турбується, що друг Філа Бубба про все дізнається. Бубба закоханий у Джастін і за мовчання вимагає сексу із ним.

Філ, стурбований тим, що у них немає дітей, здає на аналіз свою сперму, і одночасно з'ясовується, що Джастін вагітна. Аналіз показує, що Філ безплідний, і Джастін змушена збрехати чоловікові ніби це помилка, і вагітність від нього. Тим часом у супермаркеті відбувається крадіжка. Викрадено 15 000 доларів, і злочинець забув у замку сейфа ключі: це ключі Тома. Джастін викликає поліція для дачі свідчень, але вона ні в чому не зізнається і не розповідає про їхній роман. Відразу після дачі показань Джастін несподівано зустрічає Тома, який переховується від поліції. Він каже Джастін, що у нього тепер є гроші і вони можуть бігти. Джастін повертається додому, швидко збирає валізу і прямує в мотель. На половині шляху Джастін змінює своє рішення, повертається назад і повідомляє поліції, де ховається її коханець.

Незабаром по телевізору показують репортаж про спробу поліції взяти Тома. Відмовившись здатися, він покінчив життя самогубством. Супермаркет повертається до звичайної роботи. Проходить якийсь час, і в сім'ї Джастін і Філа народжується дитина.

Ролі[ред. | ред. код]

Актор Роль
Дженніфер Еністон Джастін Ласт Джастін Ласт
Джейк Джилленгол Том "Голден" Вортер Том "Голден" Вортер
Джон Рейлі Філ Ласт Філ Ласт
Джон Керролл Лінч Джек Джек
Тім Блейк Нельсон Бубба Бубба
Зоуї Дешанель Шеріл Шеріл
Майк Вайт Корні Корні
Дебора Раш Гвен Джексон Гвен Джексон
Еймі Гарсія медсестра медсестра

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]