Час вовків

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Час вовків
Le Temps du Loup
Жанр Антиутопія, постапокаліпсис, драма
Режисер Міхаель Ганеке
Продюсер Майкл Кац
Сценарист Міхаель Ганеке
У головних
ролях
Ізабель Юппер
Беатріс Даль
Патріс Шеро
Оператор Jürgen Jürgesd
Кінокомпанія ARTE
Дистриб'ютор Les Films du Losange
Palm Pictures
Тривалість 110 хв.
Мова французька
Країна Франція Франція
Австрія Австрія
Німеччина Німеччина
Рік 2003
Кошторис 8 820 000 €
Касові збори 499 149 $
IMDb ID 0324197
wolfzeit.at

«Час вовків» (фр. Le Temps du Loup — дослівно: «час вовка») — антиутопічний постапокаліптичний драматичний фільм 2003 р. австрійського режисера Міхаеля Ганеке. Сюжет розвивається у Франції в невідомому часі та розгортається навколо сім'ї: Жоржа (Даніель Дюваль), Анни (Ізабель Юппер) і двома дітьми, Єва (Анаїс Демустьє) і Бен (Лукас Біскомбе).

Сюжет[ред. | ред. код]

Сталася катастрофа невідомого типу, глядачі тільки знають, що питної води не вистачає, а тваринництво повністю у занепаді. Рятуючись від міста, сім'я приїжджає на свою Батьківщину, в надії знайти притулок і безпеку, проте виявляють, що вона вже зайнята чужими.

Сім'я піддаються нападу з боку незнайомих людей і змушена піти без продуктів і транспорту. Вони звертаються за допомогою до людей, яких вони знали до катастрофи. Врешті-решт, сім'я опиняється на залізничній станції, де вони чекають з іншими в надії, що поїзд зупиниться для них і відвезе їх назад у місто.

Ролі[ред. | ред. код]

Прем'єра[ред. | ред. код]

Фільм показаний в 2003 році в Каннському кінофестивалі, поза конкуренцією, і на фестивалі у Ситжесі, де він виграв Найкращий сценарій і мав шанси на виграш за Найкращий фільм.

Посилання[ред. | ред. код]