Шаблон:Змагання Вікіпедій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Змагання з кількості статей між Українською та найближчими Вікіпедіями
Треба ще багато працювати!!!
Треба ще багато працювати!!!
 Польська Вікіпедія 1 608 981 
 Китайська Вікіпедія 1 411 825 
 Японська Вікіпедія 1 409 709 
  Ми на 14-му місці! 1 317 152 статей
  В'єтнамська Вікіпедія 1 292 206
  Варайська Вікіпедія 1 266 425
До Японської Вікіпедії залишилося 92557 статей, а до Китайської Вікіпедії94673 статей. Детальніше про відстані тут і тут!
У шаблоні міститься інформація про поточні події. При зміні співвідношень дані будуть скоро змінені або доповнені.
{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Опис[ред. код]

Цей шаблон ілюструє поточний стан у кількості статей між українською та найближчими до неї Вікіпедіями (дві знизу та три згори).
В інформаційних цілях можна використовувати усім охочим!

Оновлення[ред. код]

Шаблон потребує деякого оновлення (треба робити невеликі редагування) при зміні поточної ситуації у змаганнях Вікіпедій у випадках коли:

  • будь-яка мовна Вікіпедія виходить за межі масштабу шаблона. В такому випадку колір смуги змінюється на червоний.
  • Українська Вікіпедія обганяє якусь із перелічених Вікіпедій. В такому випадку колір її смуги змінюється на червоний.
  • Українська Вікіпедія обганяє найближчу до неї мовну Вікіпедію. Тоді унизу шаблона замість напису «До ххх Вікіпедії залишилось ххх статей» з'являється напис червоним кольором «Ми перегнали ххх!!! + ххх статей».
  • Українську Вікіпедію за кількістю обжене наступна у переліку. Тоді унизу шаблона з'явиться попереджувальний напис червоним кольором «ххх наздоганяють!!! + ххх статей» та колір її смуги змінюється також на червоний.

Зміни[ред. код]

Зміни у шаблон вносяться не раніше ніж через два тижні після змін у кількості статей між мовними Вікіпедіями. Це робиться для того, щоб поки не намітився тренд конкретної мовної Вікіпедії, не робити зайвих редагувань.

Концепція кольорів[ред. код]

Кольорова гама розрахована таким чином, що усі мовні вікіпедії, які УкрВікі обігнала, представлені у шаблоні сірим кольором (тобто для нас вони вже менш важливі), а усі мовні вікіпедії, які мають більше статей ніж УкрВікі, представлені своїми національними кольорами (по можливості, враховуючи комбінацію п'яти вікіпедій, представлених у цьому шаблоні). Червоний колір застосовується, шоб привернути увагу до якоїсь події (наприклад вихід за межі масштабу, обгін та інше). УкрВікі позначена зеленим кольором, що демонструє постійний ріст (як у рослин) та збільшення кількості статей.

Див. також[ред. код]

а також