Шаблон:Порушення авторських прав

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Шаблон:Copyvio)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Текст вилучений зі статті через підозру в порушенні авторських прав

Текст, що раніше перебував на цій сторінці, запідозрено в порушенні авторських прав на текст із таких джерел:

{{{сайт}}}



Тому, хто повісив цей шаблон:

На сторінку обговорення користувача, який розмістив цю статтю, варто додати повідомлення {{subst:nothanks cv|Порушення авторських прав|url={{{сайт}}}}} --~~~~.


До уваги користувача, який розмістив цю статтю

Не редагуйте статтю зараз, навіть якщо ви збираєтеся її переписати. Дотримуйтесь вказівок нижче.

У випадку, якщо новий текст написано не буде, цю статтю буде вилучено через тиждень після появи цього попередження (детальніше див. документацію шаблону).

Вихідний текст цієї статті з можливим порушенням копірайту можна знайти в історії змін.

Зверніть увагу, що розміщення у Вікіпедії матеріалів, автор яких не надав явного дозволу на їхнє використання відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах, може бути порушенням законів про авторське право. Користувачів, які додають до Вікіпедії такі матеріали, може бути тимчасово позбавлено права редагувати статті.

Попри все, ми завжди раді вашим оригінальним статтям.

Дякуємо.


Цю сторінку внесено до категорії Вікіпедія:Можливе порушення авторських прав.

{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Використання[ред. код]

Шаблон призначений для позначення статей, текст яких запідозрений у порушенні авторських прав.

Формат[ред. код]

Якщо ви помітили порушення авторських прав у статті, вам слід замінити текст, який порушує авторські права, даним шаблоном у форматі:

{{Порушення авторських прав|url=Джерело|дата=29 березня 2024 }}

або

{{Copyvio|url=Джерело|дата=29 березня 2024}}

де під Джерелом розуміється місце звідки скопійована інформація. Якщо джерело є книгою чи іншим матеріалом, не розміщеним в мережі інтернет, шаблон використовується так само, тільки замість вебадреси додається книга/автор. Перевірка порушення авторських прав набагато легша за наявності вебверсії, тому навіть за умови коли сайт сам порушує авторські права і друкує матеріал з книги, варто додати і те і те.

Автору статті на його сторінку обговорення, чи тому користувачу який розмістив текст, що порушує авторські права, слід розмістити інформацію, про те, що сторінка знаходиться під загрозою вилучення. Для цього додайте на сторінку обговорення цього користувача такий текст: {{subst:nothanks cv|Назва статті|url= джерело }} --~~~~

При знаходженні такого шаблону на сторінці слід дотримуватися інструкцій, вказаних після До уваги користувача, який розмістив цю статтю:

У випадку, коли новий текст написаний не буде, проте на сторінці достатньо тексту на прийнятний накид статті, весь внесок користувача, що розмістив матеріал з порушенням авторського права і всі подальші версії сторінки, в яких знаходиться цей текст, буде прихований з історії редагувань сторінки. Тому бажаним є створення підсторінки без тексту, що порушує авторське право — підсторінка перейменовується на місце статті, що порушувала авторські права, і таким чином уникається приховання версій.

Див. також[ред. код]