Шаблон:UnsignedIP

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Шаблон використовується для позначення на сторінках обговорень непідписаних реплік від незареєстрованих користувачів, які відомі лише за IP-адресою. Значения параметрів потрібно брати з історії редагувань сторінки обговорення.

Використання[ред. код]

{{UnsignedIP|IP-адреса|час і дата}}

Значения параметрів потрібно брати з історії правок сторінки обговорення. При копювання часу з історії правок його потрібно приводити до Всесвітнього координованого часу (UTC), якщо у ваших налаштуваннях виставлено відмінне від нуля зміщення часового поясу (це зміщення потрібно віднімати від часу, що вказаний в історії редагувань). Після приведення часу до UTC в кінці дати потрібно дописати « (UTC)». У крайньому випадку можна обмежитись лише зазначенням дати, однак потрібно враховувати, що вона також може змінюватися в залежності від часового поясу.

Приклади[ред. код]

  • {{UnsignedIP|1.2.3.4}} → — Ця репліка додана з IP 1.2.3.4 (обг.)
  • {{UnsignedIP|1.2.3.4|18:17, 29 квітня 2007 (UTC)}} → — Ця репліка додана з IP 1.2.3.4 (обг.) 18:17, 29 квітня 2007 (UTC)

Див. також[ред. код]


Template data[ред. код]

Шаблон використовується для позначення на сторінках обговорень непідписаних реплік від незареєстрованих користувачів, які відомі лише за IP-адресою. Значення параметрів потрібно брати з історії редагувань сторінки обговорення.

Параметри шаблону[Управління TemplateData]

Для цього шаблону краще внутрішнє форматування параметрів.

ПараметрОписТипСтатус
11

IP-адреса

Приклад
80.70.233.97
Користувачобов'язковий
22

Час і дата

Приклад
13:00, 24 квітня 2017
Датапропонований