Шаблон:Uw-joke3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Іконка попередження Будь ласка, припиніть деструктивні редагування. Якщо Ви продовжите додавати свої жарти до статей, Вам може бути заблоковано можливість редагувати Вікіпедію. Вікіпедія — це серйозна енциклопедія, і дописи такого штибу розцінюються як вандалізм.


{{i}} Документація шаблону

Це — документація стандартизованого шаблону {{Templatesnotice}}, яку використовує кілька багаторівневих шаблонів-попереджень для користувачів чи шаблонів-попереджень про недоліки. Вона розташована на сторінці Шаблон:Templatesnotice/inner(редагувати обговорення посилання історія)

Використання:

{{subst:Uw-joke3}}
{{subst:Uw-joke3|стаття}} посилається на конкретну статтю
{{subst:Uw-joke3|стаття|додатковий текст}} додає текст наприкінці повідомлення
  • Цей стандартизований шаблон базується на настановах вікіпроєкту, присвяченого попередженням для користувачів у англійській Вікіпедії. Візуальний вигляд цих стандартизованих шаблонів (наприклад, зображення у верхньому лівому кутку) можна обговорити на сторінках обговорення конкретних шаблонів, на сторінці обговорення основного шаблону, чи де-небудь у Кнайпі.
  • Будь ласка, звіряйтеся з індексом шаблонів повідомлень, перш ніж використовувати будь-який шаблон для попередження користувача. Використання найкращого з доступних шаблонів для конкретного випадку може допомогти зменшити збентеження користувача від надісланого Вами повідомлення.
  • При використанні багаторівневих шаблонів, у деяких випадках необов'язково починати з попередження найнижчого, першого рівня. Перший рівень попередження призначений для користувачів, щодо яких Ви припускаєте добрі наміри. Якщо ж очевидні погані наміри — то можна почати, скажімо, з попередження третього рівня.
  • Будь ласка, не забувайте підставляти шаблони за допомогою {{subst:Uw-joke3}} замість {{uw-joke3}}.
  • Аби більш деталізувати своє повідомлення, можете додати стаття та якийсь додатковий текст наприкінці шаблону.
Частина серії попереджень для користувачів uw-joke
Рівень 1 Рівень 2 Рівень 3 Рівень 4 Рівень 4im
{{uw-joke1}} {{uw-joke2}} {{uw-joke3}} {{uw-joke4}} {{uw-joke4im}}